Följ Andreas resa till London

Andreas åkte till London med Huawei för lanseringen av Mate 20 Pro. Följ med på hans resa här.

Vår Andreas Eklöv åkte till London tillsammans med Huawei för att få en närmare titt på nya Mate 20-serien. Här kan du följa med på resan via vårt Instagram-konto.

Under tisdagseftermiddagen var det dags för eventet att dra igång på Excel London. Huawei visade som förväntat upp sin Mate 20-serie och du hittar allt intressant i Andreas nyhet här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
50 svar

Viaplay erbjuder allt från live-streamade kanaler, sport, serier och filmer men något som har saknats länge är profiler.

Det värsta med att älska att testa nya betor av Apples operativsystem iOS är att BankID ofta inte fungerar vilket ställer till en hel del.

watchOS 6 bjuder på en rad förbättringar och gör Apple Watch betydligt mer självständig än tidigare.

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE