IOS 12.0.1 är här och utlovar laddfix

Om du haft problem att ladda din Iphone XS finns det nu en fix från Apple i form av IOS 12.0.1. Nu redo att laddas ned.

En del användare har rapporterat att de haft problem med att ladda sina Iphone XS-enheter med sladd, det har också kommit in rapporter om liknande bekymmer med andra IOS 12-enheter. Det här säger sig Apple nu ha en lösning på när de nu släpper IOS 12.0.1.

Förutom laddningsfixen kommer uppdateringen också med några andra buggfixar gällde Wifi och Bluetooth.

Uppdateringen hittar du via Inställningar > Allmänt > Programuppdatering om du inte redan ställt in att uppdateringar ska laddas ned automatiskt.

Har du redan installerat IOS 12.0.1 och märker du i så fall skillnad när det gäller laddningen? Eller är det istället någon annan bugg du är glad att de åtgärdat?

Kommentarer
45 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE