Pixel 3 XL går redan att köpa i Hongkong

Den officiella lanseringen sker först imorgon kväll, men det hindrar inte Googles nya flaggskepp Pixel 3 XL från att redan finnas på en butikshylla i Hongkong.

Imorgon kväll är det dags för Google att presentera nyheter i New York. Med tanke på det stora antal läckor som varit inför kan det knappast finnas några stora hemligheter kvar för företaget att berätta om. Huvudnumret för eventet lär vara de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Läs också Ny Chromecast såldes för tidigt Inte nog med att Google misslyckats med att hålla flera av nyheterna hemliga, så har de nya produkterna också lyckats smita ut i butikshyllor för tidigt.

Redan tre dagar före eventet lyckades Engadget få tag på en Pixel 3 XL i en butik i Hongkong. En Reddit-användare hittade också nyligen en ny version av Chromecast i en Best Buy-butik i USA.

Engadget skriver att telefonen och förpackningen de tittat på känns äkta. Lådan bjuder dock inte på särskilt mycket detaljer. Det står att skärmen mäter 6,3 tum, att enheten har 128 gigabyte lagring och färgen heter "Just Black".

Läs också: Google kan nu ta ledningen i kamerakriget När de rotar runt lite i menyer och liknande framkommer det också att enheten de hittat har systemkretsen Snapdragon 845, fyra gigabyte primärminne och kommer med Android Pie förinstallerat.

På baksidan sitter en kamera med 12,2 megapixel, men på framsidan sitter det nu två linser, en med mera vidvinkel så att du får plats med fler kompisar. Vi får däremot vänta till Googles egna presentation innan vi eventuellt får höra något nytt om deras HDR Plus-läge.

Källa: Engadget

Läs allt om Googles event här.

Missa inte Google-festen hos 99

Här på 99 kommer vi självklart att följa eventet, och hoppas ni alla vill göra det tillsammans med oss. Den här gången tänkte vi prova ett lite annorlunda upplägg. Vi kommer att sammanfatta våra förväntningar och rykten inför eventet i videoform. Därefter håller vi låda i forumet under presentationen, och givetvis kommer vi att sammanfatta de mest intressanta nyheterna i form av artiklar.

Läs allt om Google-festen här.

Kommentarer
11 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE