Äntligen fredag

Se Apple Park i Lego-format

Denna fredag bjuder vi på ett riktigt tappa hakan-imponerande Lego-bygge. Mästerbyggaren Spencer Rezkalla har tagit sig an Apple Park med fantastisk detaljrikedom.

Legomästaren Spencer Rezkalla har specialiserat sig på att göra kopior av riktiga byggnader och nyligen blev han klar med Apple Park. Bygget visar han upp med ett fotoalbum på Flickr och vi tycker det är alldeles utmärkt fredagsunderhållning.

Det gick åt omkring 85 000 bitar för att bygga Apples huvudkontor och det har tagit lite mer än två år att färdigställa. Många av de timmarna gick åt till att studera material från drönare som flugit över området.

Lego-bygget mäter omkring 2 x 1,4 meter och väger 35 kilo.

Tack till fotografen Fabrizio Costantini som låter oss visa några av bilderna här.

Källa: Flickr

Skriven av Ida Blix

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE