Vi har bäst koll på Nokias gamla mobiler

Det var mycket spridda skurar i förra veckans quiz, men när det gällde Nokias mobiler hade vi full koll.

Varje torsdag har vi ett quiz här på 99 och förra veckan ställde vi kluriga frågor om äldre mobiler av lite mer udda sort. Så här långt har 746 personer tagit sig igenom de tio frågorna och så här fördelar sig resultatet.

Den lättaste frågan handlade om Nokia. Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar är så klart N-Gage och det hade 92,1 procent av oss koll på.

Nokia har inte varit rädda för att prova annorlunda saker med sina mobiler. Den här exempelvis: vad kallades den? Rätt svar: N-Gage.

Den svåraste frågan lyckades bara 27,7 procent svarar rätt på. Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar är Huawei.

Du är förlåten om du inte kan svaret på den här frågan. Den här KFC-märkta telefonen släpptes nämligen i Kina. Vem är tillverkaren? Rätt svar: Huawei.

Missade du förra veckans quiz kan du göra det igen här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
27 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE