Apple löser laddningsproblem med uppdatering

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller en fix för de användare som haft problem med laddning av sina enheter.

Sedan lanseringen av Apples nya mobiltelefoner och operativsystemet IOS 12 har en del användare rapporterat problem med laddning. Problemen verkar dock vara väldigt sporadiska, och kopplade till den nya mjukvaran snarare än den nya hårdvaran. Nu verkar det också som att en lösning är nära.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller nämligen en åtgärd som ska fixa problemen för de som haft laddningsbekymmer. Uppdateringen verkar också täppa till ett säkerhetshål där säkerhetsfunktionen som inaktiverar USB-anslutningen kunde kringgås.

Dessutom bjuder den kommande uppdateringen på gruppsamtal i Facetime, och inte minst över 70 nya emoji-symboler.

I nuläget är det alltså bara betaversionen av 12.1 som är ute, men den skarpa versionen bör dyka upp under hösten. En rimlig gissning är att den kommer i samband med att Iphone XR börjar säljas 26 oktober.

Läs mer:

Källa: Wccftech

Kommentarer
45 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE