Ny Chromecast såldes för tidigt

En Reddit-användare lyckades köpa Googles nya generation Chromecast innan den officiellt lanserats i sin lokala Best Buy-butik. Nu har nog allt från Googles kommande event läckt ut på förhand.

Den amerikanska elektronikkedjan Best Buy verkar fylla sin butiker med nya produkter i god tid före deras lansering. Förra månaden godkände den amerikanska myndigheten FCC en ny generation av Google Chromecast med Bluetooth och bättre Wifi. Denna nya enhet har en Reddit-användare redan lyckats köpa från en lokal Best Buy-butik.

Läs mer: Google bjuder in till event 9 oktober Google har bjudit in media till ett event den 9 oktober och det är också samma dag som den nya Chromecasten egentligen ska börja säljas. Best Buy-personalen i kassan kunde inte skanna streckkoden på den ännu inte lanserade produkten, men gick med på att sälja enheten med den äldre versionens EAN-nummer. Den nya ägaren berättar dock att det inte går att använda Chromecasten än då den vill ha en ny uppdatering av Google Home-appen som inte är släppt än.

Den nya generationen får en matt finish, istället för den glansiga plasten på den nuvarande pucken, och Chrome-loggan är utbytt mot en mer diskret G-ikon, vilket matchar de övriga Pixel-produkterna. Enligt uppgift är den något tjockare än sin föregångare.

Med det stora antal läckor kring Pixel 3-telefonerna som redan varit och nu detta om en ny Chromecast, har Google mycket möjligt slut på överraskningar till nästa vecka.

Källa: Reddit

Kommentarer
7 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE