fredagsvideo

Missa aldrig mer en leverans

Här kommer ett bra exempel på hur smart teknik underlättar vardagen. Den här killen har en fiffig lösning för att hålla sina paket säkra tills han själv kommer hem.

I veckans fredagsvideo får vi se ett exempel på hur det smarta hemmet kan underlätta vardagen. Videoskaparen fick en påringning från en budfirma på sin dörr och kunde via sin mobil prata med leverantören och få sina paket inlåsta i Teslan tills han själv kunde komma åt dem. Smart, eller hur?

Har du själv några liknande exempel på hur teknik räddat upp vardagen eller löst något bekymmer?

Glad fredag!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE