Nu funkar Waze med Carplay

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för ytterligare en karttjänst, populära Waze.

Läs mer: Nu funkar Google Maps i Carplay Med IOS 12 blev det möjligt att använda andra karttjänster än Apples egna i bilsystemet Carplay. Google Maps var snabbt ute med en uppdatering, och nu finns också Waze.

Waze ägs sedan 2013 av Google, men är fortsatt en separat app populär främst för realtidsinformation om trafiksituationen längst din planerade rutt. Alla använder hjälps åt med att rapportera in exempelvis problem i trafiken eller poliskontroller.

Waze för Carplay inkluderar några unika funktioner, du kan exempelvis välja att använda dagsläget på kartorna även på natten, eller tvärtom ha nattkartläget på på dagen. Det går också att ändra hur din "bil" visas på kartan. Förare samlar poäng när de använder Waze, till och med i Carplay-versionen.

Kommentarer
4 svar

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.