Nu funkar Waze med Carplay

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för ytterligare en karttjänst, populära Waze.

Läs mer: Nu funkar Google Maps i Carplay Med IOS 12 blev det möjligt att använda andra karttjänster än Apples egna i bilsystemet Carplay. Google Maps var snabbt ute med en uppdatering, och nu finns också Waze.

Waze ägs sedan 2013 av Google, men är fortsatt en separat app populär främst för realtidsinformation om trafiksituationen längst din planerade rutt. Alla använder hjälps åt med att rapportera in exempelvis problem i trafiken eller poliskontroller.

Waze för Carplay inkluderar några unika funktioner, du kan exempelvis välja att använda dagsläget på kartorna även på natten, eller tvärtom ha nattkartläget på på dagen. Det går också att ändra hur din "bil" visas på kartan. Förare samlar poäng när de använder Waze, till och med i Carplay-versionen.

Kommentarer
4 svar

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE