Pixel 3-telefonerna avslöjas... igen

9 oktober är det dags för Google-event men redan nu vet vi det mesta, åtminstone om de nya telefonerna Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Det hör som bekant till vanligheterna att information om nya telefoner läcker ut på förhand, innan de stora tillverkarnas lanseringsevent. Frågan är dock om inte Pixel 3 slagit nytt rekord, då läckorna varit många och pågått länge. Tidigare den här månaden lämnades en Pixel 3 XL kvar i en taxi av misstag, och kunde identifieras av chauffören som kände igen den från alla läckor.

Nu har nya bilder dykt upp som visar båda storlekarna av telefonen, inklusive den nya skärmflärpen på den stora modellen, och vad som kan vara den nya bakgrundsbilden som telefonerna kommer med. Båda storlekarna verkar också bara ha en ensam kamera, i en tid när dubbla samverkande kameror blivit något av en standard. Den nuvarande Pixel 2 brukar trots detta anses som en av de allra bästa kameramobilerna, tack vare smart algoritmer och AI-behandling av bilderna.

I övrigt verkar de tekniska specifikationerna för Pixel 3 och Pixel 3 XL inte överraska särskilt. De nya modellerna verkar få en baksida av glas, vilket gissningsvis innebär stöd för trådlös laddning. Processorn blir troligtvis en Snapdragon 845, mängden primärminne 4 gigabyte och självklart kommer telefonerna installerade med Android 9.0 Pie.

Det mest spännande inför Google-eventet 9 oktober blir därmed om företaget också visar upp andra produkter, och om telefonen äntligen får en officiell lansering i Sverige.

Källa: WinfutureThe Verge

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

Pokémon Go-skaparna Niantics nästa skapelse är nu släppt även här i Sverige. I Harry Potter Wizards Unite gäller det att rädda mugglar-världen från magiska ting, personer och otäcka varelser.

Det var länge sedan vi fick nätverksprodukter från Apple och de har själva bekräftat att de har lagt ned den divisionen men det stoppar inte bolaget från att släppa uppdateringar.

Mellan år 2015 till 2018 sålde Apple en 15 tums MacBook Pro med retina skärm. Det har nu framkommit att batteriet i dessa kan bli överhettad och ta eld.

Apple Watch är en fantastiskt trevlig produkt att ha på armen för att styra sitt smarta hem, logga träning och mycket mer. Men att skriva in text på klockan är allt annat än en rolig eller mysig upplevelse.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE