99podden: Produkttester hela helgen

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Andreas Eklöv är fortfarande i Japan på semester så Ida och Jakob breder ut sig i studion och pratar om hur det går med testerna av Apples nya produkter. Det kommer bli en fullmatad helg så att testerna kan levereras till er på måndag som utlovat.

Dessutom har Amazon passat på att släppa en lång rad med produkter med koppling till våra allt smartare hem. Vi pratar lite om dessa nyheter och funderar också kring när Amazon tänker ta över Sverige.

Trevlig helg!

Avsnitt: Produkttester hela helgen

Längd 48:09, filstorlek 37,90 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
14 svar

Apple Watch är en fantastiskt trevlig produkt att ha på armen för att styra sitt smarta hem, logga träning och mycket mer. Men att skriva in text på klockan är allt annat än en rolig eller mysig upplevelse.

I det kommande watchOS 6 så kommer du kunna radera en rad olika inbyggda appar på din Apple Watch.

Det är lite som julafton varje gång Apple släpper en beta då det ständigt adderas nya funktioner och förbättringar.

Vi har nog alla råkat betala ett par månader extra för någon digital tjänst som vi inte använder, men i iOS 13 blir det lite lättare att slippa det.

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE