Kan du detta om Apples event – vinster från Apple Park i potten

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vinn grejor från Apple Park!

Den här veckans quiz är extra festligt, eftersom det finns finfina Apple-prylar i vinstpotten. Ida köpte med sig lite skojiga saker från Apples presentbutik i Apple Park, och en lycklig tävlande får en påse med t-shirt, ett kortspel med Apple-tema samt en keps.

Vad behövs då för att vinna? Ja till att börja med krävs alla tio rätt i vårt quiz, men vi vill också att du berättar vilken av Apples nya produkter du är mest sugen på och varför. Använd max 50 ord, och vi uppskattar såklart kreativa motiveringar.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99. Har du inte redan ett är det gratis och skaffas enkelt via vårt registreringsformulär.

Tävlingen pågår till och med onsdag 26 september. Vinnaren kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Kommentarer
29 svar

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

Pokémon Go-skaparna Niantics nästa skapelse är nu släppt även här i Sverige. I Harry Potter Wizards Unite gäller det att rädda mugglar-världen från magiska ting, personer och otäcka varelser.

Det var länge sedan vi fick nätverksprodukter från Apple och de har själva bekräftat att de har lagt ned den divisionen men det stoppar inte bolaget från att släppa uppdateringar.

Mellan år 2015 till 2018 sålde Apple en 15 tums MacBook Pro med retina skärm. Det har nu framkommit att batteriet i dessa kan bli överhettad och ta eld.

Apple Watch är en fantastiskt trevlig produkt att ha på armen för att styra sitt smarta hem, logga träning och mycket mer. Men att skriva in text på klockan är allt annat än en rolig eller mysig upplevelse.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE