Vi packar upp Iphone XS Max

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

En tur och retur-resa till London senare har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld med 512 gigabyte lagring för tester. Innan vi kan börja med dessa måste vi förstås öppna förpackningen och det gör vi här framför kameran.

Om man gillar nya guldfärgen eller inte är en smaksak, men en sak känns rätt säker – gillar man att ha en stor skärm kommer man att gilla XS Max. Fysiskt väldigt lik Apples tidigare Plus-modeller, men med en 6,5-tum stor OLED.

Har ni några frågor eller funderingar till testet som vi nu påbörjar – skriv i kommentarerna. Där kommer också vi att skriva inlägg under tiden och berätta lite om vad vi sysslar med.

Kommentarer
34 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!