IOS 12 avslöjar nya Ipad Pro

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Det har länge ryktats om att Apple är på gång med uppdaterade modeller av datorplattan Ipad Pro. Det dök inte upp några under förra veckans Iphone-event, men däremot tyder allt mer på att det ändå kommer under hösten.

Den senaste ledtråden finns i betaversionen av systemet IOS 12.1 som nu blivit tillgänglig för utvecklare. I koden har det redan hittats referenser till nya produkter som kallas "ipad2018fall". Detta visar åtminstone att planen är att lansera nya modeller under hösten.

Den som ändå tvivlar på att nya Ipad-modeller snart kommer behöver bara titta på ovansidan av bildskärmen i IOS 12 på en Ipad. Kontrollpanelen sveps nu ned från övre högra hörnet istället för från botten – precis som på de olika Iphone X-modellerna, som ju saknar hemknapp och använder Face ID. Även informationen om klockslag och datum har flyttats, från mitten till vänstra hörnet. En logisk placering om mittendelen kommer att få en flärp med Face ID-sensor.

Läs mer:

Källa: 9to5mac

Kommentarer
8 svar

Klassiska Tetris-varianten Dr Mario från Nintendo släpps den 10 juli.

För ungefär 14 år sedan gick Steve Jobs upp på scenen och höll ett rörande tal inför alla avgångsstudenter på Stanford och nu har Tim Cook stått på samma scen och talat.

Höstens iPhone-modeller ser inte ut att få stöd för 5G och nu har den erfarne analytikern Ming-Chi Kuo varit i farten igen.

Något som är väldigt trevligt på iPad är att kunna gå ur Netflix och fortsatt ha en liten ruta där videon spelas medans man gör något annat.

Vad passar inte bättre dessa gråa och regniga dagar än att titta på varenda reklamfilm för iPhone som har gjorts?

För att få sälja sina produkter i Ryssland och kringliggande länder måste Apple i god tid registrera dessa hos EEC (Eurasian Economic Commission).

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE