IOS 12 avslöjar nya Ipad Pro

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Det har länge ryktats om att Apple är på gång med uppdaterade modeller av datorplattan Ipad Pro. Det dök inte upp några under förra veckans Iphone-event, men däremot tyder allt mer på att det ändå kommer under hösten.

Den senaste ledtråden finns i betaversionen av systemet IOS 12.1 som nu blivit tillgänglig för utvecklare. I koden har det redan hittats referenser till nya produkter som kallas "ipad2018fall". Detta visar åtminstone att planen är att lansera nya modeller under hösten.

Den som ändå tvivlar på att nya Ipad-modeller snart kommer behöver bara titta på ovansidan av bildskärmen i IOS 12 på en Ipad. Kontrollpanelen sveps nu ned från övre högra hörnet istället för från botten – precis som på de olika Iphone X-modellerna, som ju saknar hemknapp och använder Face ID. Även informationen om klockslag och datum har flyttats, från mitten till vänstra hörnet. En logisk placering om mittendelen kommer att få en flärp med Face ID-sensor.

Läs mer:

Källa: 9to5mac

Kommentarer
8 svar

Är det bara portar vi vill ha när vi tvingas att köpa oss en dongel eller borde den tillföra något mer? Vi tar en titt på en av alla som försöker sticka ut på marknaden.

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.