Ingen hörlursadapter med de nya Iphone-modellerna

Apple kommer inte att skicka med någon hörlursadapter med sina nya Iphone-modeller. Med i lådan ligger nu Earpods, sladd och laddare. Adaptern får du köpa separat.

Med Iphone 7 tog Apple bort hörlurskontakten på sina flaggskeppstelefoner, men för att underlätta för köpare med befintliga hörurar med 3,5-millimeterskontakt skickade de med en liten adapter. Vill man slippa den är det hörlurar med Lightning eller trådlösa varianter som gäller.

Med de nya telefonerna, Iphone XR, XS och XS Max tar Apple steget fullt ut och tar bort adaptern. Nu ligger det endast ett par Earpods med Lightning, en sladd och laddare med i kartongen. Behöver man så går adaptern att köpa separat för 95 kronor.

Med lanseringen av de här tre nya modellerna tog Apple också bort Iphone SE och Iphone 6S, två modeller som fortfarande hade hörlurskontakt. Alla telefoner som Apple säljer nu saknar kontakten.

Kommentarer
17 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!