Oneplus släpper billiga USB-C-hörlurar

Oneplus nästa flaggskep 6T kommer att få USB Type-C-kontakt intygar företaget, och lanserar ett par billiga USB-hörlurar som komplement.

USB Type-C i all ära, men något som det verkligen har saknats är ett par bra och billiga trådade hörlurar som passar till anslutningen. Tillverkaren Oneplus verkar ha hörsammat behovet, för nu kommer de nya hörlurarna Oneplus Type-C Bullets.

Lurarna dyker upp i butikerna i november, och komemr att kosta 19,99 dollar eller ungefär 200 kronor. Helt ok pris alltså. De nya Bullets-lurarna har en inbyggd DAC (digital-analog-omvandlare) och ska vara kompatibla med de allra flesta enheter med USB Type-C-anslutning.

Ett naturligt komplement till de nya lurarna är ändå Oneplus nya flaggskeppstelefon, Oneplus 6T som inte bara kommer ha en inbyggd fingeravtrycksläsare i skärmen. Enligt en intervju med Oneplus-chefen Carl Pei kommer den också stoltsera med USB Type-C-ingång. För den som ändå vill köra trådlöst ljud har Oneplus sedan tidigare lurarna Bullet Wireless, som Andreas nyligen testade här på 99 och tyckte mycket om.

Läs mer:

Källa: Techradar | The Verge

Apple Pay fortsätter bredda ut sig i Sverige och idag lanserades Apple Pay till Volvokortet.

Mac Pro är en dator som vi vanliga dödliga förmodligen aldrig kommer att äga på grund av dess prislapp, men hos många företag är den efterlängtad.

Apple talade idag om att de inte kommer nå sina mål uppsatta för första kvartalet i år och det beror huvudsakligen på coronavirusepidemin i Kina.

Julen är över och lika så årets fattigaste månad på året och våra plånböcker börjar sakta fyllas upp med pengar igen, så vad passar inte bättre än ett Apple-event?

Apples egna streamingtjänst Apple TV+ får snart tillökning av ännu en TV-serie och nu har de släppt en rykande färsk trailer.

Är du trött på att konfigurera och lägga till nya smarta produkter i ditt hem? Det kan bli ändring på det om Apple gör verklighet av sitt senaste patent.