Vi kikar på Apple Watch Series 4

Ida fick tag på en Apple Watch Series 4 efter presentationen och visar upp den i den här videon.

Direkt efter keynoten var slut sprang de flesta journalister bort till ett område där Apple dukat upp sina nyheter. Jag lyckades komma fram till Apple Watch Series 4 först.

Den nya klockan har blivit lite rundare i hörnen och känns lite mindre som en liten dator på armen och lite mer som ett smycke. Skärmen smälter ihop bättre med resten nu.

Skärmen har blivit större och bättre. Svårt att sätta fingret på exakt vad som skiljer där i allt stök, men tror att alla som inte absolut vill ha en rund klocka kommer att uppskatta förbättringarna Apple bjuder på nu.

Den digitala kronan har gjorts om och ger nu haptisk feedback vilket är ett lyft. Mycket tydligt när man exempelvis skrollar genom en lista nu. Det missade jag på plats, men tydligen är knappen under också haptisk nu, den sticker inte ut som på Series 3.

Kronan har också fått en diskretare röd ring för att markera ut LTE-modellen.

Kommentarer
50 svar
Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!