IOS 12 kommer 17 september

Apple har avslöjat när det nya systemet IOS 12 släpps, och det blir 17 september som det blir tillgängligt för nedladdning.

Kvällens Apple-event är till ända, och vid sidan av all ny hårdvara passade Apple också på att meddela när årets nya versioner av företagets operativsystem blir tillgängliga för allmänheten.

17 september blir både IOS 12 för Iphone och Ipad samt Watch OS 5 för Apple Watch tillgängliga för nedladdning. Det blir även en ny version av TV OS för Apple TV som ger stöd för Dolby Atmos samt mjukvaran i högtalaren Homepod.

24 september blir den nya versionen av Mac OS tillgänglig, kallad Mojave.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!