Välkommen till 99

Här på 99 händer det roliga saker varje dag – relevanta nyheter om mobil teknik, fiffiga tips och bra guider. Och i forumet finns alltid en intressant diskussion att delta i.

99.se är den självklara mötesplatsen för Sveriges alla mobilgeeks. Här samlas varje dag teknikälskare för att dela kunskap med varandra och diskutera mobiler, surfplattor, USB-C-kablar, smarta högtalare och mycket annat. Här knyter vi ihop prylarna med varandra, och gör det digitala vardagslivet enklare och roligare!

99.se grundades 2001 och har en redaktion på plats i Stockholm sedan 2012 som leder samtalen och bidrar med tester, nyheter och guider. Varje vecka kommer också ett nytt avsnitt av 99-podden, en av Sveriges mest populära techpoddar som tar upp det största och mesta från teknikvärlden.

Här är några aktuella artiklar att spana in!

Ny besökare? Här är några spännande diskussioner att kolla in!

Mest stolta är vi ändå över vårt diskussionsforum, som är en riktig institution i teknik-Sverige. Här samlas de mest kunniga mobilnördarna och många är de som fått svar på sina "nybörjarfrågor" i vårt forum. Här är några bra trådar att börja med för dig som vill ta reda på mer!

Varmt välkommen hit, och vi hoppas att få träffa dig mer här framöver!

Skriven av Jakob Nilsson
Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!