Microsoft bjuder till event 2 oktober

Oktober blir en lanseringtät månad, för nu annonserar även Microsoft ett mediaevent. 2 oktober i New York är det som gäller, men förvänta er ingen Surface Phone.

På onsdag håller Apple event, och alldeles nyligen annonserade Google sitt den 9 oktober. Nu följer Microsoft upp med ett event däremellan, 2 oktober kommer Redmond-företaget att visa upp nyheter.

Särdeles spännande rykten har det dock inte cirkulerat kring vad Microsoft kan ha på gång, och troligtvis blir det ett ganska avslappnat event med uppdateringar och mindre nyheter snarare än revolutionerande nya produkter. Självklart kan det dyka upp en eller två överraskningar, men vi hoppas ingen håller andan efter en Surface Phone.

Det har visserligen gått rykten om ett projekt som kallas Andromeda, vilket ska vara en mindre enhet med dubbla bildskärmar. Men det verkar inte troligt att vi kommer få se något av detta i oktober. Däremot kan Microsoft uppdatera både plattan Surface Pro och övriga Surface-produkter med Intels nya generation processorer, Whiskey Lake och Amber Lake.

Så, frågan är om Microsoft lyckas trolla fram någonting från scenen som får oss att tappa hakan. Vi håller hoppet uppe, och kommer självklart att rapportera om de nyheter som visas upp!

Källa: Ars Technica

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!