September Event 2018

Fira Apple-party med oss på 99

På onsdag är det dags för årets stora Apple-händelse för alla oss som gillar Iphone. Ida kommer att vara på plats i Cupertino för eventet, och från 99-studion i Stockholm sänder Jakob live tillsammans med en gäst. Vi hoppas ni vill följa med oss via internet!

Sommartorkan är över, och nu är hösten officiellt här, vilket markeras med årets stora Apple-event där både nya telefoner och en ny klocka kommer att presenteras! Hela året har det cirkulerat rykten och förhandsuppgifter runt nästa Iphone, nämligen uppföljaren till monstret Iphone X. Eller uppföljarna snarare, för inte mindre än tre X-inspirerade modeller väntas det bli den här gången.

Apple Watch väntas också få en ny utgåva, och om läckta produktbilder och uppgifter är något att gå på kommer årets modell verkligen vara ett stort steg framåt för oss Apple Watch-fans, med bättre prestanda och större skärm.

Kolla på eventet tillsammans med oss

Som vanligt kommer vi på 99 att följa eventet live, och det vill vi såklart göra tillsammans med er läsare. Ratta in oss på Youtube klockan 18:00 på onsdag 12 september, för då kör vi igång med försnacket och räknar ner till eventet som börjar klockan 19.

Den här gången skickar vi Ida raka spåret till Cupertino för att vara med på eventet på plats, och kvar i Sverige blir Jakob som leder livesändningen tillsammans med en gäst. Vi avslöjar inte vem det är, men det kommer vara ett gammalt bekant ansikte för de som hängt på 99 de senaste två åren.

Vi hoppas att du vill titta på Apple-eventet tillsammans med oss, och chatta med oss via Youtube där sändningen kommer ske. Där hittar du också chatten.

Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!