Google bjuder till event 9 oktober

Google skickar ut inbjudningar till ett lanseringsevent den 9 oktober, där nya Pixel-telefoner väntas. Men finns det några överraskningar kvar efter alla läckor?

Google har nu bekräftat datumet för sitt oktober-event, och precis som många rykten hävdade blir det 9 oktober som sökjätten presenterar nya produkter från New York. Framförallt väntas Google presentera två nya mobiler i Pixel-familjen, nämligen Pixel 3 och den större Pixel 3 XL.

Frågan är dock om det finns särskilt många överraskningar kvar att avslöja 9 oktober, eftersom en hel del detaljer samt bilder på Pixel 3 redan har läckt ut.

Båda modellerna av Pixel 3 väntas få en smärre designuppdatering jämfört med förra årets modeller, inklusive flärpar på ovansidan av bildskärmen. Stöd för trådlös laddning väntas också, samt förbättrade kameror.

Vi hoppas självklart att det inte bara blir telefoner, utan att Google precis som förra året visar lite andra kul prylar. Förra året släpptes exempelvis både Google Home Mini och Google Home Max, samt den bärbara datorn Pixelbook och hörlurarna Pixel Buds. Ett spännande rykte från Cnet tyder på att Google i år kanske kommer visa upp en ny Chrome OS-baserad surfplatta.

99 kommer givetvis att följa eventet, och rapporterna om roligheterna!

Kommentarer
5 svar
Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!