Allt Ida packar till Apples event

Imorgon bär det av till Kalifornien och ett visst event som vi ser fram emot mycket. Dags att spana in Idas "teknikväska", vad tar hon med sig?

Denna artikel innehåller provisionslänkar. Det är ett sätt för oss på 99 att få intäkter. Stöd oss gärna genom att använda länkarna om någon av produkterna lockar dig till köp.

Så här inför resan är det nästan fullt fokus på packningen. Det är jobbigt att befinna sig på en andra sidan jorden och upptäcka att man glömt något viktigt. Kanske så viktigt att man måste lägga värdefull tid på att försöka köpa sladden eller laddaren som saknas för onödiga pengar.

Jag ska snart sätta mig på ett flyg till San Francisco och spendera ett par troligen hektiska dagar med att bevaka Apples september-event. Innan jag åker tänkte jag visa upp vad jag packar med i teknikväg. Resten är ganska ointressant, tandborste och kläder typ.

Väskan och prylarna

Jag brukar försöka få med mig det viktigaste i handbagaget, på så vis klarar jag mig om det incheckade bagaget av någon anledning inte kommer fram samtidigt som jag. Det betyder att teknikprylarna jag måste ha för att bevaka eventet måste med där och en del, men kanske inte alla sladdar.

För den här resan provar jag min alldeles nya väska från Littlephant. Det är en så kallad Messenger-väska med en hel del bra fack för att kunna dela upp allt lite. I den stoppar jag utöver pass och betalmedel också:

I väskan jag checkar in kommer jag packa ned

Kommentarer
5 svar
Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!