Full koll på företagens logotyper här på 99

Förra veckan ställde vi tio frågor om logotyper och vilka som använder dem. Det visade sig att vara alldeles för lätt – eller så har vi bara full koll här på 99.

Förra veckan ställde vi tio bildfrågor om logotyper. Vilket företag eller tjänst använder den här och så vidare. Det visade sig vara plättlätt för oss här på 99. Hela 815 personer svarade på alla frågorna och majoriteten hade 10 av 10 eller i alla fall 9 av 10 rätt.

Logotyperna valdes från den del av tekniksfären som 99 gillar att röra sig i och hade med tillverkare, olika tjänster och också lite från det smarta hemmet. Av de företag som kom med är Apple mest välkänt och Smartthings minst.

Topplista – mest välkända logotyper (andel rätt svar)

  1. Apple (99,9%)

  2. Spotify (99,8%)

  3. Facebook (99,4%)

  4. Microsoft (98,5%)

  5. Youtube, Dropbox, Netflix (98%)

  6. Huawei 95%)

  7. Amazon Alexa (56,6%)

  8. Smartthings (55,3%)

Missade du förra veckans quiz så kan du göra det här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!