Följ oss på Instagram

99 finns inte bara här, vi på redaktionen försöker också visa upp lite av vår vardag på en del sociala medier. En favorit är Instagram, vi vågar lova att extra mycket godis dyker upp där nästa vecka.

Sedan urminnes tider har 99 funnits här i din webbläsare, men vi finns också på ett gäng andra ställen numera. Youtube, Facebook och Discord kanske du redan känner till, men Instagram hör till redaktionens favoriter. Där kan vi med bilder ge er lite bakom kulisserna-feeling från vår vardag och det är en bra kanal när vi är iväg på event för att dela med oss av vad som händer direkt.

Följer du inte oss där redan är det guldläge att börja nu. Nästa vecka när Ida är borta i Cupertino för Apples event kommer vi nämligen att vara lite extra aktiva på Instagram.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Här finns 99

Kommentarer
13 svar

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.