Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos Amp förstärker sortimentet

Sonos presenterar ännu en pusselbit till ditt vardagsrum, och nu handlar det om en häftig förstärkare som binder ihop nästan alla hemmets ljudkällor med Sonos trådlösa system.

IFA-mässan i Berlin har precis dragit igång, men redan har det börjat strömma ut nyheter och produkter därifrån. Ett av företaget som strömmar lite extra idag är Sonos, som presenterar ännu en pusselbit till hemmets trådlösa underhållningssystem.

Den här gången är det fråga om en riktig hörnsten för de Sonos-användare som har många olika ljudkällor att spela upp musik från. Den nya förstärkaren Sonos Amp går nämligen att koppla till det mesta; vinyl- eller cd-spelaren, mp3-filer, strömmande tjänster eller i stort sett vad som helst. Sonos Amp ansluter såklart till hemmets Sonos-system, men har också stöd för Airplay 2 och kan anslutas via RCA, ethernet eller HDMI ARC.

Det här är helt enkelt en produkt för dig som helst väljer dina egna (superlyxiga) högtalare, men ändå föredrar att kombinera din egna musiksamling med all den smidighet som strömmande musiktjänster kan erbjuda. Sonos Amp kan också monteras i rack för att passa i exempelvis studiomiljöer eller excentriska audiofilers vardagsrum.

125 watt per kanal kan Sonos Amp leverera, och den kommer att kostar 6 999 kronor när den dyker upp i februari.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.