Många här på 99 har koll på Microsoft

Microsoft stod i centrum i förra veckans quiz. De 10 kluriga frågorna var ingen större match för oss här på 99.

Förra veckans quiz bjöd på lite blandade frågor om giganten Microsoft. Så här långt har 688 personer svarat på alla frågorna. Som du kan se i diagrammet nedan fick de flesta 7 rätt, vilket är riktigt bra. 8,3 procent fick alla rätt.

Lättaste frågan som nästan alla hade rätt på: Företaget är kanske främst förknippat med Windows och Office, men står också bakom något annat populärt? Svaret vi sökte är förstås spelkonsolen Xbox.

Företaget är kanske främst förknippat med Windows och Office, men står också bakom något annat populärt? Rätt svar: Xbox

Den svåraste frågan som 36,7 procent svarade rätt på: Microsoft har egna flagskeppsbutiker som en del i en större strategi för att bygga relationer med sina kunder. Var öppnade den första? Rätt fick du för svaret New York. Butiken öppnde på Femte avenyn under hösten 2015.

Microsoft har egna flagskeppsbutiker som en del i en större strategi för att bygga relationer med sina kunder. Var öppnade den första? Rätt svar: New York.

Har du inte gjort förra veckans quiz så kan du göra det här:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
30 svar

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.