poddradio

Podden är tillbaka med gäst

Podden har slut på semester och kör igång igen. Den här veckan träffar Jakob och Ida glädjespridaren Elin Häggberg som bland annat driver teknikbloggen Teknifik.

Äntligen är poddens sommaruppehåll över. Ida och Jakob träffas igen i studion och får sällskap av teknikbloggaren Elin Häggberg (teknifik.se).

Gänget pratar om vikten av teknik i dagens samhälle och om Elins mål att bjuda in också dem som inte ser på sig själva som teknikintresserade till teknikens underbara värld. Hon har just nu lite extra aktuell med första avsnittet av podden Teknikens under. Första avsnittet handlar om hur dagens unga påverkas av att växa upp med smarta mobiler och mobilt internet som en självklar del i livet. Du hittar det och kommande avsnitt på alla ställen där poddar finns.

Avsnitt: Med Elin Häggberg i studion

Längd 39:32, filstorlek 28,47 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Clean my mac!

Airmail är ett trevligt alternativ till Apples mailklient som många idag istället använder men upprörda kunder världen över börjar nu radera appen.

Har du gått och väntat på att kunna klicka hem ett par Powerbeats Pro från det Apple-ägda Beats då har vi nu goda nyheter.

I veckans avsnitt så vill Peter berätta om sin nyfunna kärlek till en så kallad smart golvfläkt från folkrepubliken Kina, Thor ställer sig som vanligt allt annat än positiv till Peters nymodigheter.

Clean my mac!

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Apple meddelade i veckan alla tillverkare som är med i Apples MFi-program (Made For iPod, iPhone, iPad och AirPlay audio) att de nu utökar MFi-programmet med fler adaptrar.

IKEA och Sonos har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat en helt ny serie med produkter som kallas SYMFONISK. De första två produkterna som vi i detta nu håller på att testa är deras lampa och bokhylle-högtalare

Clean my mac!