Huawei P20 Pro hyllas av EISA

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

När vi testade mobiltelefonen Huawei P20 Pro hittade vi mycket att gilla, och tilldelade mobilen en av våra utmärkelser. Nu har även organisationen EISA (European Image and Sound Association) tilldelat Huawei ett pris, nämligen "smartphone of the Year".

Lite modigt kan tyckas med tanke på att året inte är slut än, och både Apple och Google väntas komma med nya mobiler under hösten. Vi får hur som helst hålla med om att Huawei P20 Pro är en snygg och läcker pryl.

Överlag har det hittills varit ett riktigt bra år för mobiler, där både P20 Pro och Oneplus 6 uppskattats i vårt testlabb. Tror ni att Iphone och Pixel 3 kan imponera under andra halvlek?

Källa: EISA

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar
Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!