Vill du ha en Apple Pencil till Iphone?

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Rykteskarusellen inför årets nya Iphone-lanseringar fortsätter, och senast i raden är att en uppdaterad variat av Iphone X kommer att ha stöd för Apple Pencil.

Om det ryktet stämmer skulle det innebära att Apple lånar en populär funktion från ärkerivalen Samsung där Galaxy Note-serien har stöd för pennor. Det skulle också öppna upp för en hel del skämt om att Steve Jobs vänder sig i graven, eftersom han vid den första Iphone-lanseringen sade att en stylus inte var en bra primär inmatningsmetod för en tryckskärm.

Men, Apple Pencil-stöd för Iphone skulle kunna vara riktigt användbart, särskilt på varianter med större skärm. Först i september får vi veta säkert, och om det isåfall kommer en mindre variant av Apple Pencil, eller om det blir en mindre variant. Vad tycker du, vore det trevligt att använda en Apple Pencil på nästa Iphone?

Källa: Trendforce | Economic Daily News

Kommentarer
41 svar

iOS 13 och iPadOS kommer fullpackat med nyheter och nya funktioner men det kan vara bra att tänka två gånger innan du installerar betan.

I mars gick Spotify till EUs konkurrenskommissionär för konkurrenshämmande verksamhet då de anser att Apple kontrollerar villkoren för App Store alldeles för hårt och hämmar innovationen.

I höst kommer utvecklare av smarta kameror ha möjligheten att implementera stöd för HomeKit Secure Video som Apple visade upp på WWDC, men vad är det och hur kommer det fungera?

Apple ryktas släppa en MacBook Pro med 16” skärm. Det är IHS som fortsätter att komma med spekulationer kring Apples förhavande.

Enligt IHS Markit Analytikern Jeff Lin så planerar Apple en uppdatering av MacBook Air och MacBook Pro utan touchbar även här kallad MacBook Pro Escape på grund av att den fortfarande har kvar sin Escapeknapp till skillnad från MacBook Pro med Touchbar.

Den här veckan så är Thor fortsatt arg över svårigheterna han nu fått när han plötsligt ska försöka få in en Androidtelefon i sin trygga walled-garden av Apple produkter.

PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE
PLACE BANNER HERE