Motorola doppar Iphone X i färg

Motorola kämpar vidare med att sticka ut på marknaden, och P30 är deras senaste mobil i mellanklassen. Med färgschema från Huawei och allmän design från Apple vinner mobilen knappast pris i originalitet.

Behöver Iphone X bli mer färgglad? Det verkar Motorola tycka, som mer eller mindre gjort en replika av Apples flaggskepp och målat den i samma turkos-lila färgblandning som Huawei P20 Pro. Resultatet heter Motorola P30, och kommer till Kina i september. Därefter är en global lansering aktuell, men då under annat namn.

För de som föredrar mer sobra färgtoner kommer Motorola P30 också i vitt och svart, som inte gör mobilens Iphone X-inspiration mindre framträdande. På insidan hittar vi mellanstarka processorn Snapdragon 636, 6 gigabyte primärminne och operativsystemet Android 8 Oreo. Bildskärmen är också den helt vanlig på 6,2 tum och med en upplösning på 2 245 x 1 080 pixel. De dubbla kamerorna erbejuder 16 respektie 5 megapixel.

Motorola lär knappast sätta världen i brand med P30, men kanske är de ändå något på spåren med sitt färgglada formval. Många Android-tillverkare har det senaste året satsat på roliga och blanka färger, är det en trend Apple borde haka på? Det går redan rykten om att den billigare av de nya Iphone-modellerna kommer i olika färger så som orange, men skulle inte också flaggskeppet Iphone X må bra av lite roligare kulörer?

Läs mer:

Källa: Phone Arena

Kommentarer
8 svar
Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Att stå vid grillen en varm sommarkväll och grilla en fin bit kött och lite somriga primörer är svårslaget, men ibland förstörs allt när maten väl ska avnjutas då det har grillats för länge. Detta vill gänget på Meater råda bot på så de har lanserat en termometer som assisterar dig hela vägen fram till en perfekt köttbit

Via YouTube-giganten Marques Brownlee får vi reda på hur nästa iPhone kommer att se ut. Eller snarare så får vi reda på att det vi tidigare sett varit sant.

Clean my mac!