Påstådda bilder på Pixel 3

Om dessa läckta bilder är sanna får Googles nya telefon Pixel 3 både en flärp, och medföljande USB-hörlurar.

Google lär inte visa upp sina nya Pixel-telefon förrän i oktober, men nya bilder har dykt upp som påstås visa mer eller mindre färdig hårdvara och förpackning.

Om vi ska tro informationen får Pixel 3 och den större Pixel 3 XL en flärp på ovansidan av skärmen, precis som så många andra telefoner det gångna året. Mer anmärkningsvärt är annars att telefonen ser ut att levereras tillsammans med ett par hörlurar, som ansluts med USB Type-C.

Sedan hörlursportar började försvinna har bristen på prisvärda USB-C-hörlurar varit ett problem på Android-sidan, medan Apple löst det hela genom att skicka med sina vita Earpods med Lightning-anslutning. Förra året skickade Google bara en USB-adapter för vanliga hörlurar tillsammans med Pixel 2.

Källa: Android Police

Clean my mac!

Peter har spenderat ovanligt mycket tid i sin källare och Marcus har lagt till en Sonos Sub till sin Beam, och hur bygger man egentligen det bästa Atmos-ljudet?

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem.

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!