Vad saknar du hos Airpods?

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?

September närmar sig med stormsteg, och med det ett stort event där Apple visar upp nya Iphone-modeller, en ny Apple Watch och säkerligen en hel del annat roligt. Bland annat känns det som att det är hög tid för en uppdaterad version av hörlurarna Airpods.

Tidigare i år cirkulerade rykten om att Apple var på gång med en ny utgåva under 2018 eller 2019, och bilder på ett Airpods-fodral med laddningsindikator dök upp redan förra sommaren när en tidig version av IOS 11 läckte.

Airpods 2 ryktas bland annat bli vattentäta och ha förbättrad trådlös kapacitet, vilket bland annat ska göra det möjligt att åkalla Siri med den välkända frasen "Hej Siri". I dagens modeller krävs som bekant en lätt knackning på hörlurarna för att väcka assistenten.

Det verkar inte särskilt sannolikt att Apple kommer att förändra designen särskilt mycket till nästa modell, men om vi nu får önska fritt; hur skulle du vilja att en ny version av hörlurarna skulle vara? Kanske bättre ljud, och mer tätt åtsittande över öronen? Eller bättre batteritid och fler färger att välja mellan? Eller ett lägre pris bara?

Skriv dina önskemål i kommentarerna och berätta för oss vad du vill se hos Airpods 2, när de väl dyker upp. Vem vet, kanske Apple lyssnar?

Kommentarer
60 svar
Clean my mac!

En av de stora nyheterna i iPadOS som kommer nu i höst är att du kommer kunna spela spel på din iPad med en PlayStation 4 eller Xbox One kontroll.

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Clean my mac!

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Clean my mac!