Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon för diskussioner med Postnord – svensk lansering på gång?

Postnord bekräftar att företaget blivit kontaktade av Amazon angående samarbete runt e-handelsjättens svenska lansering.

Amazon är tveklöst ett av världens största företag och utöver e-handelsplattformen som utgör stommen i deras verksamhet är de aktiva inom en rad andra områden. De säljer både böcker och de fysiska e-boksläsarna som hör Kindle-tjänsten till och de strömmar film via streamingtjänsten Amazon Prime Video, bland annat.

Amazon används flitigt av svenska konsumenter, men det är genom beställningar från företagets internationella marknader som levereras till Sverige. Amazon har länge ryktats vara på gång med en svensk lansering, och nu verkar det som att det kan vara nära förestående enligt en uttalande från Postnord som Breakit publicerat.

Enligt rapporten ska Postnords kommunikationsdirektör Thomas Backteman sagt att de blivit kontaktade av Amazon som velat diskutera ett samarbete för bolagets svenska lansering. Han säger vidare att Amazon inte sagt något om när lanseringen kommer ske, men att han är övertygad om att det kommer ske under 2018.

Enligt de tidiga diskussionerna skulle Amazon inte bli Postnords största kund, men han menar att det är något som sannolikt skulle växa över tid. När Amazon lanseras i Sverige kommer det sannolikt bli en tuff utmanare för övriga e-handlare och bokhandlare, då Amazon på andra marknader tvingat ner priser och rentav tvingat etablerade aktörer att lägga ner verksamheten.

Hur känner du inför Amazons svenska lansering, jubel över bekvämligheten eller oro för de lokala mindre aktörerna?

Källa: Breakit

Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.