Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu kan du prata med Alexa i appen för IOS

Amazon har uppdaterat Alexa-appen för IOS så att användare nu kan prata med assistenten utan att vara nära en Echo-enhet.

Amazons röstassistent Alexa har tidigare i stort sett varit bunden till företagets egna Echo-högtalare, men för en handfull månader sedan fick Android-användare möjligheten att kommunicera med assistenten direkt via Alexa-appen. Nu kommer samma möjlighet till IOS.

Via en uppdatering till Alexa-appen kan du nu prata med Alexa var du än är utan att behöva ha tillgång till exempelvis en Echo-högtalare. Men Alexa kan inte integreras i IOS lika väl som Apples egen assistent Siri. Användare som vill kommunicera med Alexa måste öppna appen och trycka på en knapp.

Alexa finns att använda här i Sverige, men hon talar än så länge inte svenska utan håller sig till engelska.

Med hjälp av Amazons assistent kan du få svar på frågor, styra ditt smarta hem och spela musik. En del saker får du svar på med hjälp av grafik i appen. Exempelvis när du frågar om din kalender eller hur det gick i senaste VM-matchen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.