Dags att skratta lite

Bli fri från mobilen med Iphone Basic

Med nya Iphone Basic får du hjälp att minska på ditt mobilberoende – den har typ inga funktioner alls!

I IOS 12 kommer funktioner som kan underlätta för den som vill minska sitt telefonberoende. Det här fångade fantasin hos den amerikanske programledaren Conan O'Brien som visade upp det här klippet i veckan.

"Apple tar teknikberoende så allvarligt att de introducerar en helt ny funktionlös Iphone."

Det här låter som en otroligt dålig telefon i våra öron (men vi är kanske djupt beroende också), men kanske lockar konceptet någon? Berätta i kommentarerna!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar
Clean my mac!

Mophie fortsätter bredda sin portfölj och har nu lanserat en ny trådlös laddplatta, två billaddare och en rad olika USB-kablar.

Spelutvecklaren Thatgamecompany har nu släppt sitt spel Sky: Children of the Light som först visades upp till Apple TV 2017.

Snart kommer det förmodligen bli mer trångt än vanligt på IKEA-varuhus runt om i världen då de har två intressanta produkter på ingång.

Clean my mac!

Apple uppmärksammade idag internationella emojidagen genom att ge oss en förhandstitt på en del av alla nya emojis som kommer att lanseras i höst.

Året var 2015 och Apple lanserade Split View till iPad där användare kunde placera två olika appar bredvid varandra - nu ett par år senare går detta att göra även med Spotify.

Idag släppte Apple en ny beta till utvecklare och det är beta nummer fyra till iOS 13. I uppdateringen bjuds det på en rad förbättringar till funktionen 3D Touch.

Clean my mac!