Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixel 3 väntas i oktober, men var är flärpen?

Uppgifter om Googles kommande mobiltelefoner Pixel 3 och Pixel 3 XL vittnar om att det blir stora olikheter mellan modellerna, bland annat får bara den stora varianten en flärp.

Att Google kommer följa upp mobilerna Pixel 2 och Pixel 2 XL i höst är knappast förvånande, men nu har Bloomberg publicerat en rapport med lite detaljer om vad vi kan vänta oss. Intressant nog verkar det bli fler skillnader mellan XL-modellen och den vanliga än bara storleken.

Pixel 3 och Pixel 3 XL väntas lanseras i oktober under ett event, precis som Google gjort de senaste två åren. Enligt senaste modet just nu kommer den större av mobilerna ha en bildskärm som går nästan "från kant till kant", förutom en tunn ram nedtill. Pixel 3 XL kommer också att få en flärp på ovansidan av skärmen, där kamera och sensorer huserar. Enligt anonyma källor kommer flärpen inte vara lika bred som den på Iphone X, men istället högre. Precis som Apple verkar Google heller inte ge möjligheten att dölja flärpen i mjukvaran.

Den mindre Pixel 3 får däremot ingen flärp, och kommer designmässigt likna dagens Pixel 2 väldigt mycket. Förrra veckan publicerades också en bild på vad som påstås vara skärmskydd till Googles nya mobiler. Om de är äkta ger det en inblick i hur telefonerna kommer se ut, men som vanligt när det gäller sådana här uppgifter bör de tas med en nypa salt.

Under tiden fram till oktober väntar vi också ivrigt på att få veta något om Googles planer på en officiell Pixel-lansering i Sverige. Googles röstassistent på svenska betatestas just nu och ska släppas innan året är slut – också där pratas det om oktober. Att assistenten finns på svenska få nog ses som en grundförutsättning för att Pixel 3-telefonerna hittar hit.

Källa: Bloomberg | 9to5google

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.