Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

22 februari kommer Alto's Odyssey

Älskade du Alto's Adventure för IOS kan du redan nu förhandsboka Alto's Odyssey som kommer den 22 februari.

Snowboardspelet Alto's Adventure blev väldigt populärt när det kom 2015. 99:s Jakob Nilsson plitade ihop en recension när det var nytt och vi har efter det hållit ett öga öppet efter nyheter från spelstudion. I slutet av 2016 berättade Snowman att de skulle ha en uppföljare redo under 2017.

Så blev inte fallet – men nu är det bara dagar kvar tills du kan spela Alto's Odyssey på en IOS-enhet. Den 22 februari kommer spelet till App Store, men du kan redan du förhandsboka det (det finns ännu ingen information om en lansering för Android-användare).

Återigen spelar du Alto som åker utför, men den här gången är det inte bland snötäckta berg utan i ökenlandskap. Miljöerna skiftar från sanddyner till gamla tempel eller mystiska kanjoner. Spelet bjuder på lite ny mekanik: nu kan du åka på väggar eller hoppa på luftballonger, vilket så klart ger lite nya upplevelser och möjligheter medan du susar framåt.

Hur mycket tid har du lagt på Alto's Adventure? Ser du fram emot att få prova Alto's Odyssey?

Läs mer

Se upp i backen med Alto's Adventure (test, 2015-02-19)
Alto's Adventure får uppföljare (nyhet, 2016-12-08)

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.