I samarbete med coolstuff

Pryltipset: Vakna med gryningssimulatorn Sunrise System 320

Denna vecka har Coolstuff försett oss med en gryningssimulator. Så här på vintern passar den perfekt då den väcker dig med en soluppgång av blåtonat uppiggande ljus.

Känns morgnarna tuffa? Är det en kamp att komma upp? Ida och Amanda simulerar i denna video vilken skillnad en gryningssimulator kan göra i ditt liv. Sunrise System 320 är fylld med LED-lampor som kan lysa i 10 000 lux och simulera både soluppgångar och solnedgångar.

Om jag vill köpa..

Namn
Sunrise System 320 – Gryningssimultor
Mått
ca 27 cm hög, 12 cm bred och 10 cm djup
Belysning
LED, 10 000 lux
Soluppgång/nedgång
Går att variera mellan 15–90 minuter
Språk
Svenska
Ljudalarm
Frivilligt
Säkerhetsläge
När du är borta lyser lampan vid slumpmässiga tidpunkter
Pris
1 595 kronor hos Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Kommentarer
2 svar

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.