Messenger får stöd för bilder i 4K

Facebooks tjänst Messenger får nu stöd för bilder med upplösningen 4K. Funktionen lanseras till en början inte i Sverige. Men under de kommande veckorna rullas uppdateringen ut löpande världen över.

Den populära chattjänsten Messenger är nog de flesta bekanta med. Facebook uppdaterar nu klienten till att stödja foton i 4K. Det verkar röra sig om just bilder. Försändelser i form av film verkar inte få några uppdateringar.

Messenger har tidigare haft stöd för bilder i upp till 2K. Så även om antalet pixlar ökar drastiskt har det inte på något vis varit lågupplösta bilder tidigare.

Till en början lanseras uppdateringen i bland annat USA, Japan och Storbritannien. Men Facebook uppger att uppdateringen kommer rullas ut löpande till resten av världen under de kommande veckorna.

Källa: Facebook

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.