Den här kortfilmen filmad med Iphone X gör oss sötsugna

Mindre än en vecka efter säljstarten finns det redan en kortfilm filmad helt med Iphone X att titta på. Det franska produktionsteamet Amnesi Art har gjort en kort dokumentär om konditorn Elise Lepinteur.

Det franska produktionsteamet Amnesi Art har släppt en ny dokumentär kortfilm filmad helt med en Iphone. Den här gången visar de vad som är möjligt med Apples senaste flaggskepp Iphone X.

Den här filmen gör oss väldigt sötsugna då den visar många vackra närbilder på godsaker gjorda av Elise Lepinteur som är student till den världskända konditorn Christophe Adam i Paris.

Made in Paris

Amnesi Art har delat med sig av några bilder från inspelningen och berättar också vad de använt för utrustning och appar för att skapa fillmen.

Ryan Earl och Nick Arcivos berättar att de mestadels använder enbensstativ (monopods) från Gitzo och handhållna stabilisatorer från DJI Osmo Mobile och Zhiyun Smooth Q. Filmen är inspelad med Apples inbyggda kameraapp med 24 bilder per sekund. I några scener använder de appen Filmic Pro som en fjärr.

När det gäller ljud använder teamet en Rode Lavalier och en Rode NTG3 genom en Zoom H4N.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.

En helt ny storlek för MacBook Air kan ligga på ritbordet hos Apple men det verkar inte som att det blir av under kommande uppdatering.

Apple har visat att de satsar på prenumerationstjänster de senaste åren och nu kan även Final Cut Pro bli en del av det.

Går du också och drömmer om en ny iMac med en ny design och kanske även i lite olika färger?

Ett år av pandemi stoppade inte Apple när det kommer till försäljning och senaste analysen påstår att de toppade listan förra kvartalet.

Spotify höll låda idag och en av nyheterna är att de som inte vill tumma med ljudkvalitén snart slipper det.