i samarbete med coolstuff

Pryltipset: Sphero R2-D2 och BB-9E

Denna vecka har Coolstuff försett oss med två leksaksrobotar från Star Wars. Den gamla veteranen R2-D2 möter den nya karaktären BB-9E i en rafflande trekamp.

Nu lanserar vi pryltipset – ett nytt inslag här på 99 där vi i samarbete med Coolstuff lyfter fram prylar värda att tipsa om. Först ut är leksaksrobotarna R2-D2 och BB-9E från Sphero som nyligen lanserades inför den kommande Star Wars-filmen The Last Jedi som har premiär i december.

Veteranen och följeslagaren R2-D2 möter i denna video den nya onda roboten BB-9E i en rafflande trekamp som slutar med dekapitering, bulldozertaktik och skratt.

Spheros droider är appstyrda. Med hjälp av din platta eller smarta telefon styr du robotarna dit du vill. R2-D2 kan med enkla knapptryck visa upp sina mest älskade repliker och uttryck (även BB-9E har snabbknappar) och om du tröttnar på att köra själv kan du låta roboten köra omkring fritt! Det finns även en holografisk simulering där du kan utforska galaxen och roliga spellägen.

Om jag vill köpa..

R2-D2
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 17 cm hög, 10,8 cm i diameter
Vikt: cirka 370 gram
Pris: 1 999 kronor på Coolstuff

BB-9E
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 9 cm hög, 7,3 cm i diameter
Vikt: cirka 220 gram
Pris: 1 699 kronor på Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Redaktionen kan tänka sig att de här hamnar på mångas önskelistor inför julen och vem skulle inte bli glad för ett sådant här paket?

Kommentarer
4 svar

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.

Det visades inte upp några nya coola spel på WWDC men nu när ridån har åkt ned och dimman har lagt sig så får vi lite spel-relaterade nyheter från Apple trots allt.