Super Mario Run får nya banor

I en ny uppdatering får mobilspelet Super Mario Run en ny värld med nya banor, nya fiender och spelmekaniker. Spelet kommer även att reas ut till halva priset under en tvåveckors period.

Förra året presenterades Nintendo ett nytt mobilspel under Apples september-event, nämligen Super Mario Run. Ivriga spelare på IOS fick vänta nästan till jul och Android-användare fick vänta ända tills 23 mars innan de kunde ladda ner spelet.

Den 29 september kommer Nintendo släppa en större uppdatering som ger spelare fler banor i form av en ny värld vid namn World Star, möjlighet att spela som Daisy, nya fienden och spelmekaniker.

Spelet kommer även att reas ut för halva priset i två veckor, från 29 september till 12 oktober.

Det är oklart om uppdateringen och rean gäller för både Android- och IOS-användare eller om den till en början endast dyker upp i Apples App Store.

Läs mer:

Super Mario Run till Android denna vecka
Super Mario Run till IOS 15 december
Jultips: Spring med rörmokaren Mario

Källa:

9to5Mac: Super Mario Run update to bring new world and characters, temporary 50% price cut

Kommentarer
2 svar

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.