Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flic-användare bör vänta med att uppdatera till IOS 11

Idag släpps den skarpa versionen av IOS 11, men den som använder sig av den smarta knappen Flic kan med fördel vänta ett litet tag till.

Idag kommer Apple att uppdatera flera av sina operativsystem såsom Watch OS, TV OS och IOS. De som väntar på Mac OS får dock vänta till 25 september. Men för vissa verkar det som att det kan vara bättre att öva sitt tålamod genom att vänta med att installera IOS 11 ett tag till.

Om du är en Flic-användare kan det vara värt att vänta till att företaget uppdaterar sin app innan du installerar IOS 11. Utvecklarna har märkt en ändring i senaste versionen av IOS 11 som gör att Flic-appen inte fungerar som den ska. De har inte möjlighet att rätta till felet innnan IOS 11 släpps men menar att användare kan vänta sig en uppdatering inom kort.

Fakta: Flic

Vad är det?
En smart knapp som kopplas via Bluetooth till en smart mobil
Funktioner
Konfigurera knappen i den tillhörande appen att göra olika saker beroende på om du trycker, dubbeltrycker eller håller in den. Går att fästa på exempelvis en vägg, eller på kläder via en medföljande klämma.
Färger
vit, svart, turkos, gul eller grön
Systemkrav
Fungerar med Iphone 4S eller senare, eller tredje generationens Ipad.
Pris
39 dollar inklusive frakt (ungefär 327 kronor)
Läs mer
99mac testar knappen Flic
Flic kommer till Mac

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.