Parkera en Tesla på uppfarten med AR Kit

Hur skulle det kännas att parkera en Tesla Model 3 på din uppfart? När IOS 11 släpps skulle du kunna prova det gratis med hjälp av AR Kit.

Apple presenterade i somras det nya IOS-ramverket för förstärkt verklighet, AR Kit. Sedan dess har utvecklare släppt alla möjliga videoklipp som demonstrerar vad som är möjligt.

Den här veckans fredagsvideo visar hur du med en IOS-enhet (tack vare AR Kit) kan provparkera en Tesla hemma på uppfarten. Läckert eller hur? När du ändå har bilen där kan du passa på att prova vilken färg som skulle göra sig bäst mot husfasaden.

Tror du att du kommer använda något AR Kit-relaterat senare i höst? Berätta i kommentarerna.

Ha en fin fredag!

Kommentarer
2 svar

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.