Fulkultur om den rafflande tv-seriehösten

I avsnitt nummer 46 avhandlar Fulkultur-panelen höstens utbud av intressanta tv-serier, och dissekerar utbudet av streaming-tjänster.

Fulkultur, den sedelärande och folkbildande podden från Geeks, har kommit fram till avsnitt 46. Den här gången tar Joakim Bennet, Calle Johansson-Sundelius, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv sig an höstens utbud av tv-serier.

Hösten står redan vid farstun och det finns redan en diger lista av bra tv-serier att titta på. Men det roliga tar inte slut där utan en lika diger lista lovande tv-serier, nya såväl som fortsättningar på existerande favoriter, står och väntar på att frälsa våra vardagsrum.

Förutom givna exempel som Stranger Things och The Crown har panelen letat upp ett gäng intressanta tv-serier som har potentialen att bli nya samtalsämnen runt det fulkulturella vattenhålet. Vi passar även på att granska de olika strömmande videotjänsterna och diskuterar hur utbudet av tjänster kan komma att ändras framöver. Väl bekomme!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Kommentarer
4 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.