Sonos bjuder in till event den 4 oktober

Sonos skickar ut inbjudningar till ett event den 4 oktober. Troligen kommer de att presentera en röstkontrollerad högtalare.

Nyligen dök det upp referenser till en smart högtalare från Sonos hos den amerikanska myndigheten FCC. Nu bjuder Sonos också in till ett event den 4 oktober. Deras inbjudan domineras av en stor röd mun. Sammantaget ser det ut som att vi troligtvis till slut får se ett svar på de smarta högtalare vi redan sett från Amazon, Apple och Google.

Högtalaren, med kodnamnet S13, har enligt dokumentationen hos FCC integrerad röstkontroll och mikrofoner som kan plocka upp användares kommandon i ett rum. Något som verkar skilja Sonos variant från konkurrenternas är att det står att den ska ha stöd för flera röstassistenter och flera musiktjänster.

Om det här betyder att vi kommer kunna köpa Sonos högtalare och fritt välja mellan Siri, Google Assistant och Alexa får vi veta först den 4 oktober.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.