Airpods får kortare leveranstid

Leveranstiden minskar nu ytterligare för att få hem de trådlösa hörlurarna Airpods från Apples nätbutik. Köpsugna spekulanter behöver nu vänta blott ett par veckor på att få hem sina exemplar.

99mac har tidigare rapporterat om hur leveranstiden för de trådlösa hörlurarna Airpods har kortats ner från det länge rådande sex veckor till fyra veckor.

Apple har nu lyckats öka produktionsförmågan tillräckligt för att ett par Airpods beställda från Apple levereras på 2-3 veckor. Priset ligger oförändrat på 1 803 kronor. Enskilda återförsäljare kan ha Airpods i lager, medan Apple själva har haft låg tillgång ända sedan lanseringen i december förra året.

Kommentarer
2 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.