Adobes fototävling avgjord

Nu är Adobes fototävlingen som löpt under sommaren avgjord och de bästa bidragen kan ses med hjälp av förstärkt verklighet i Kungsträdgården i Stockholm.

I juni tipsade vi om en fototävling som Adobe kört i Stockholm under sommaren som använde förstärkt verklighet (AR) på ett roligt sätt. Nu har de vinnande bidragen utsetts och går att se antingen via en webbläsare eller med hjälp av förstärkt verklighet på plats i Kungsträdgården i Stockholm.

– Exhibition Stockholm samlade in nästan 1 400 kreativa och inspirerande bilder på Sommarstockholm. Bilderna fick tillsammans 126 000 röster av både tävlingsbesökare och webbesökare. Engagemanget har varit fantastiskt, säger Anna Rose, marknadschef på Adobe i Norden.

Utställningen består av 54 bilder, tagna av 20 fotografer och är öppen fram till den 27 augusti. Vinnaren i tävlingen heter Johan Bjärnström som tog hem förstapriset, 30 000 kronor.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Dagen D är snart här och snart är det återigen dags för Apple att hålla låda och visa upp nya produkter.