Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nintendo Switch Online nu i appbutiker

Nintendos app Switch Online finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Appen är till för att förbättra upplevelsen av online-spelande, men än så länge är den endast kompatibel med Splatoon 2.

Inför lanseringen av spelet Splatoon 2 som släpps 21 juli har Nintendo lagt upp den nya appen Nintendo Switch Online i App Store och Google Play rapporterar Macrumors. Appen presenterades i början av juli i år och syftar till att förbättra online-spelupplevelsen när du spelar på din Switch.

Till en början kommer appen inte vara kompatibel med alla Switch-spel utan endast Splatoon 2. I Nintendo Switch Online går det att chatta, bjuda in andra användare till matcher, skapa grupper och komma åt Splatnet 2 som erbjuder bland annat spelstatistik.

På sikt kommer fler spel till Switch att få stöd för appen. Appen och Splatoon 2:s onlineläge är gratis fram till 2018 då Switch Online ska vara helt färdigt. Tjänsten kommer sedan att kosta 19,99 dollar per år eller 3,99 dollar i månaden, motsvarande 166 kronor för ett år eller 33 kronor i månaden.

För att få ladda ner appen måste du vara 13 år eller äldre och appen går inte att använda förrän 21 juli när Splatoon 2 släpps.

Namn
Nintendo Switch Online
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Nintendo Co.
Version
1.0.4
Pris
Gratis till 2018
Krav
Android 4.4 elller senare alt. IOs 9.0 eller senare
Språk
Engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska och tyska
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.